Monday, December 30, 2013

Jõulud

Jõulud olid Ameerikalikult kingi- ja toidurohked. :D

24 detsembri  õhtul sõitsime vanaema juurde jõululaupäeva õhtusöögile.

Katie ja Jacob (Lisa õe lapsed)
 
Osa meie jõulutoidust :D


Let the eating begin... ;)

 

 
 
 

Õhtul toimus jõuluteenistus kirikus. Kõik toimus küünlavalgel, pastor jutustas kristuse sünnist, mitmed kiriku liikmed esitasid soolosid. Kõigile anti küünal ja kõige lõpus süütas pastor osade inimeste küünlad ja need inimesed andsid "valgust ja soojust" edasi teistele endi kõrval. Kui kõigi küünlad olid süüdatud, laulsime "Püha ööd". :) See oli väga hingeminev ja kaunis teenistus.
 
 
Jõulupäeva hommikul äratas ema meid kl 6 hommikul sellega, et pani mängima ühe kellukese taolise jõulukaunistuse, mis mängib jubekõrgetel nootidel jõulumeloodiaid. :D Siis ei suutnud keegi enam magada. Kogunesime suurde tuppa ja alustasime kingitustega...
 
Pool tuba kinke

Stockings

Enne kingituste jagamist...

...ja peale jagamist :D

Avasime ringis ühekaupa, et kõik näeksid, mida keegi sai :D

Minu kingitus isale

Saime Marlenega päris sõjaväes kasutatud kotid, mis hakkavad aastalõpus lisakohvrit asendama.
 
 
Ma pole elusees nii palju kinke korraga näinud. Kingiavamise jooksul mängisime "korvpalli". Ehk siis isa pani hiiglasliku prügikorvi toa kaugemasse nurka ja me siis üritasime kinkepabereid sinna loopida. Kastid viskasime keskpõrandale kuhja...
 
 
kastid, vasakul üleval nurgas näha meie suur prügikorv :D

Marlene sai pakiga Saksamaalt kingi, mille üheks osaks oli puzzle. Kui selle kokku panime, oli seal maakera pilt ja kiri, et ta sai jõuludeks vanematelt reisi ükskõik kuhu Euroopasse (näiteks Eesti või Itaalia, kui ta tahab mind või Melaniat külastada) :)
 
 
 
 
Pärast kikide avamist sõitsime jälle vanaema juurde ja avasime seal veel mõned kingid. :D Sõime endid lolliks jälle ja siis mängisime lauamängu. :)
 
 
Mõned päevad peale jõule käisime Indianapolises suures kaubanduskeskuses peale-jõule-šhopingul. Siin peale jõule HIIGLASLIKUD aled igalpool lol. :D Kaubanduskeskus oli pisut suurem kui Kristiine Eestis tõenäoliselt, aga inimesi tundus seal korraga terve Pärnu täis sees olevat. :D
 
Sydney pani facebooki jaoks kollaaši kokku niiet ma laisa inimesena kasutan siin seda :)
PS: Meie seltskonda kuulusid veel Marlene, Melania ja Lisa :)
 
 
 
 
Täna käisime Lisa ja Marlenega promi jaoks kleite vaatamas juba. :)
 
 
 
Päikest!
Kai
 
 


 
 
 

 




3 comments:

  1. Sul on nii ilusad ja huvitavad silmad! :D

    ReplyDelete
  2. Kus on kartulid ja mulgikapsas? Sealiha ja verivorst? Kas sa oled ära unustanud milline peab jõululaud välja nägema? Päikest sulle! Ilusaid jõule ja kena aasta vahetust.

    ReplyDelete
  3. Anonymous: Tänud! Aga kes sa oled? lol :D

    Anne-Mary: hahaha mingisugune kartulivorm meil oli, sealiha asemel sai meil jõulusinki. ;) Imetoredat uut aastat teile sinna Eestisse!! Meil siin veel 7 tundi oodata ;)

    ReplyDelete