Tuesday, January 7, 2014

Aastavahetus ja palju-palju lund

Aastavahetus ei ole siin midagi erilist. Ma ei näinud see aasta mitte ühtegi ilutulestikku. 31 õhtul kogunesime noortegrupiga kirikus. Sõime, rääkisime, mängisime mänge. Enne keskööd hiilisime kiriku ülemisele korrusele ühte ruumi ja panime seal tuled kustu. Me peitsime endid täiskasvanute eest, et ma ei peaks uue aasta palveringist osa võtma. See palvering olevat eelmine aasta kestnud 45 minutit. :) Igastahes meid üles ei leitud, niiet uus aasta tuli mul kirikus noortegrupi keskel. :)

Neljapäeval õnnestus mul lõpuks ära näha film nimega "Forrest Gump". See pidavat olema täisameerikalik ja väga hea film ja kõigi arvates ma lihtsalt pidin seda millalgi nägema. Nüüd siis nägin ära. Päris tore komöödia oli kuigi kohati väga kummaline lol. :D

Reedel sain lõpuks kätte oma kooli nahktagi!!!!!! :D


 
 
Laupäeval käisime vanaema juures kokkamas :)
 
Mingeid pelmeeni taolisi asju tegime, mida nad kosmoselaevadeks kutsusid :)


 
 
 

Laupäeva öösel vastu pühapäeva sadas meil lund. Väga palju lund!!! Lisa ütles, et neil pole siin nii palju lund aastaid olnud.



 

 Pühapäeval tühistati kõik võimalikud asjad. Kirikuteenistust ei toimunud. Esmaspäev, teisipäev tehti koolist vabaks, isegi Walmart sulges. Walmart muidu 24/7 koguaeg avatud, niiet kui see pood sulgeb, siis on asi tõsine. :D Me üritasime Shakamak parki kelgutama sõita. Linna jõudes muutsime meelt, sest see olevat liiga ohtlik seal. Aga meie tee peal linna ja tagasi pidime 3 suurt puuoksa tee pealt ära toimetama.

 
 
Kodus otsustasime ikka meie tagaaeda lumme müttama minna...
 

 



Buco - kõige segasem koer terves maailmas :D




Katsusime kodused künkad järele

Brady

Ja leidsime sobiva mäe puudumisele toreda alternatiivi... :D



 

 
 
Umbes kella 1 ajal läks meil elekter ära. Meil oli võimalus öö vanaema juures veeta ja Marlene ning Drew seda ka tegid. Me ülejäänud otsustasime kogemust nautida. :) Steve on sõjaveteran ja seega alati kõigeks valmis. Meil on kodus toitu 3 kuu jagu, mitmed õlilambid, vändaraadio, päikesepatareiga lambid, väga palju tekke, ja palju muud. :D Sellest ilma elektrita õhtust sai üks väga huvitav elamus, mis tekitas tunde, nagu oleksime sõjaaega rännanud.
Alustasime õhtut mängides ping pongi küünlavalgel, lugesime raamatut, mängisime 21 küsimust, rääkisime juttu. Hiljem kogunesime suures toas laua ümber ja mängisime kaarte õlilambi valgel. Poisid ja Steve üritasid välja nuputada, kuidas ühendada telephone vändaraadio külge, niiet saaksime vändates ka telefone laadida. See neil ka õnnestus. :)
 

Õlilamp
 
 
Õhtusse mahtus veel lauamäng "Are you smarter than 5th grader?", erinevad kaardimängud ja muud. Mingil hetkel pidime Munici (välikoer) sisse laskma, sest õues oli liiga külm tema jaoks. Tuba oli märja koera haisu täis ja meil kõigil jooksis elu silme eest läbi, kui Munic ja Roly üksteist küünalde vahel taga hakkasid ajama. :D
 
Ema ja isa läksid lõpuks magama elutuppa ja lapsed kõik koos laste suurde tuppa. Need kaks tuba olid maja kõige soojemad toad.
 
 
 


Öösel kella 3 paiku saime elektri tagasi!! :D Esmaspäev oli kõige külmem päev. Kui ilmateadet uskuda, siis selle päeva kõige soojemal ajal oli kraade celsiuse järgi -20.


Tundub, et me Marlenega oleme Saksamaalt ja Eestist kõik lume siia toonud. :) Niiet ilmselt peaks ma teile päikese asemel hoopis lund soovima! ;)

Ilusat talve jätku ja palju valget lund!
Kai



2 comments:

  1. Meil ei ole üldse lund =[ Aga vähemalt ei pea suusatama =]
    Ma nii kade su peale kogu selle lume ja külma pärast. Nii tahaksin seda (ja siis kui see tuleb, teen kõik selleks, et sellest lahti saada)
    Hästi ilus tagi on. Ilusates värvides ja puha =] Kas see tagi on soe ka?
    Küünlavalgel on varemgi elatud =] Selline mõnus hubane. Loomulikult juhul kui tuba on soe...
    Kaminat teil seal ei ole? Sinna saaks tuld teha ja siis oleks ka superluks =] Marlene jäi ägedast õhtust ilma...
    Ma olen eluaeg tahnud niimoodi kelgutada, see tundub niii põnev!

    Päikest!
    PS! Anna meile meie lumi kohe tagasi!

    ReplyDelete
  2. Tagivärvid on igal koolil erinevad. Sinine ja valge Shakamak värvid. Ja see on megasoe!! :D
    Kaminat pole. :/
    See kelgutamine niimoodi oli mega!! Ilmselt mõni päev kordame seda siin. ;)

    Päikest!
    PS: Lume jätan endale :p

    ReplyDelete