Monday, December 23, 2013

Jõulutoimetused, korvpall ja koolilõpp

Pole ammust ajast siia jõudnud jälle, niiet alustan postitust 2 nädala tagusest pühapäevast (8. detsember). :)

8. Detsembril oli meil siis kogunemine kiriku noortegrupiga meie noortepastori Garreni ja ta naise Jackie kodus. Peaeesmärgiks oli jõuluornamentide valmistamine. tegime kuusekaunistusi, et neid 5 dollari eest müüa ja niiviisi koguda raha Hondurase jaoks. See juuli sõidavad u 15 noort meie noortegrupist Hondurasesse, et seal inimesi aidata.

Honduras on riik Kesk-Ameerikas :)
(kaardi peal lillat värvi)
 
Lõpptulemus
 
 
Hiljem mängisime mängu "Spoons". Mäng käis põhimõtteliselt samamoodi, nagu "Eesel", ainult et kui sa 4 ühesugust kaarti kokku said, pidid laualt lusika haarama. Kes ilma lusikata jäi, kukkus välja.
 
Hiljem mängisime veel üht väga-väga kummalist lauamängu. Nagu Jackie seda nimetas: "Game of randomness". :D Tegu oli täringumänguga ja iga käiguga said vastavalt värvile, millel maandusid, ühe kaardi. Vastavalt värvile pidid vastama väga suvalistele küsimustele, tegema midagi (näitlema, et oled fotograaf näiteks, tegema kellestki pilte kujutletava fotikaga ja lisama kommentaare nagu :justnii, super, pööra pead vähe paremale jne). Ühed kaardid oli "kategooriad" ehk siis pidid kiiresti nimetama midagi selles kategoorias ja järgmine inimene ringis pidi samuti midagi nimetama ja kes ei oskanud midagi nimetama, pidid teatud arvu ruute tagasi astuma. (üks kategooria näiteks oli "vabandused, miks kodutöö tegemata on). Kõige kummalisemad olir "reeglite kaardid". Need andsid reegli, mida kõik või ainult üks inimene terve mängu järgima pidi. Näiteks mina pidin kõige peale, millega ma nõustusin, hüüdma: "Word!" ja kõigele, millega ma ei nõustunud, hüüdma: "Bogus!". Terve grupiga saime reegli, et kõiki mänguga seotud asju nagu kaardid või nupud, pidi kutsuma "thingy". Me terve järgmise nädala rääkisime noortegrupiga kõigi asjade kohta "thingy" lol. :D
 
Sõime pizzat ja rääkisime lihtsalt Christiani, Joshi ja Jackiega filmidest. :)
 
 
Pühapäeval oli kirikus suuremat laadi sündmus. 3 inimest ristiti. Siin toimub ristimine täiskasvanuna. preester küsis nende käest paar küsimust, lasi nad tervenisti vee alla ja siis nad olidki ristitud. Vee alla minemine tähendas suremist ja uuestisündi parema inimesena.
 
 
Esmaspäeval olid meil teeolud ikka veel väga hullud, niiet kuulutati välja järjekordne snowday!! :D Terve ülejäänud nädala läksime kooli alles kl 10 ja kõik tunnid olid lühendatud. Seda seepärast, et hommikud on liiga külmad(!?!). :D
 
 
Reedel (13. detsember) oli poiste esimene kossumäng niiet ma sain ka oma esimese pep-clubi kogemuse kätte! See oli võimas! :D Me võitsime!
 
 
Dress-codeks olid pep-club superman t-särgid ja jõulumütsid :)
(vasakult Diamond, mina, Alyssa, kõige ees Marlene)
 
 
Teisipäeval (17. detsember) oli nende jaoks, kes eksameid tegema ei pea, viimane koolipäev. Siin toimib eksamite süsteem niimoodi, et kui sa oled puudunud 2 või vähem päeva, siis neid tegema ei pea. Muidugi alati võib teha kui tahad oma semestrihinnet parandada. :) Kui oled näiteks puudunud ainult ühest tunnist nii palju, siis pead tegema ainult selle tunni eksami ja kooli pead eksamite päevadel (kolmapäev - reede) tulema ainult selleks tunniks.
 
Niiet igastahes mul tubli õpilasena pikka aega juba vaheaeg olnud. :D
Shakamak High School
Progress Report
Grade 11

Kalda, Kai-Brith
Created 12/22/13

 
CourseCreditsPeriodTeacherPct
Grade
Film Literature11Meyer, Alexis R
A
Study Hall02Buckley, Kirk
3-D Art Intro/Adv13Campbell, Amy
A
Chemistry I14Monday, Richard L
A
Algebra II15Thorlton, Cindy A
A
Chorus16Wise, Amy M
A
US History17Bonham, Charles R
A
 
 
 
 
Teisipäeva õhtul oli meil suurejooneline kokkusmäng ka. :D Nimelt mängisime kodus Sullivani vastu ja ma viskasin 27 punkti ja võtsin 19 lauapalli. Ülisuperhea mäng oli Sierral, kes viskas 30 punkti, jäädes kooli rekordist vaid 6 punkti kaugusele.
 
 
Kolmapäeval käisime Lacy ja Jaydeniga Terre Hautes. Sõime selles üliheas Hiina buffees, käisime loomapoes, kus sai ka kasse ja koeri osta (!?!) koertega mängimas, kõndisime vähe kaubanduskeskuses ringi, tegime pildikastis lolle pilte ja kihutasime tagasi, et ma napilt trenni jõuaksin. :D Korda läinud päev!!
 
Ma leidsin koera endale :)
 
 
 
Muuseas Cole sai auto endale kolmapäeval! :D Ta on 16.
 
 
Reede hommikul tegime vanaema juures Marlene jõululõuna jaoks magustoite. Valmistasime 3 erisorti fudge'i ja maiustusi, mida kutsutakse "Puppy chow". :D
 
 
Mul meie tehtud fudgest pilti pole, aga siit saate aimu, misasi see fudge üldse on. pildil peanut butter fudge. :) Me tegime peanutbutter fudge, peanut butter ja šokolaadi kihilist fudge ja million-dollar fudge :)

Selleks ajaks, kui see kõik valmis oli, oli mul süda kõige selle proovimisest väga paha. :D
 
Õhtul toimus poiste kossumäng Lintonis (kaotasime) ja pärast seda noortegrupi jõulupidu Garreni ja Jackie juures. Jõulupeol sai süüa küpsiseid ja juua piima või mingit kondentspiima ja tavalise piima vahelist väga magusat jooki, mida kutsutakse "Eggnog". Mängisime mängu, mis sarnanes parasjagu Aliasega. Hiljem mängisime kingituste  jagamise mängu "White Elephant", mis tähendab seda, et kõik toovad ühe väga tobeda või mõtetu kingituse ja siis üks inimene valib kingi ja avab selle. Järgmine saab eelmiselt kingi varastada või endale uue kingi valida ja selle avada. Ja nii see läheb kuni kõigil on kingid. :) Meie kingituste hulgas olid näiteks purgisupid, printsessipildiga plaastrid, odav mask, hiiglaslik kustutuskumm, aluspesu (Jackie, pastori naine, sai selle endale haha :D), hambaorgid, ilutulestik, patareid ja palju muud. :D
 
 
Laupäeval sõitsime korvpallitiimiga Jasonvillest 3 tunni kaugusele "Anderson College"sse, et ülikooli kossumängu vaadata. Andersoni kolledž mängisin Adrian colledži vastu (viimases mängib meie peatreeneri tütar). Adrian võitis. Tagasiteel peatusime Indianapolises, et süüa "Steak 'n Shake"s. Seal olid ÜLIhead burgerid ja veel paremad hiiglaslikud jäätisekokteilid!!
 
väike osa jäätisekokteilide valikust... nad pakkusid vähemalt 20 erisorti kokteili. :D
 
 
Sõitsime edasi Eminence'i poiste kossumängule. See õhtu lõppes meie jaoks valusalt... jv kaotas lisaajal 2 punktiga ja varsity kaotas 1 punktiga.
 
 

Lisa ja Mar käisid laupäeval kaubanduskeskuses, et tellida meie kuusepuu uusim kaunistus:
 
 
 
 
Täna sai nalja kui vaatasime Lisaga internetist videot meie mängust (tüdrukud) Lintoniga. 2 meest kommenteerisid seda jooksvalt ja juttu oli "Kai-Brith Kalda from Estonia". :D Päris vahva oli! Mul tekkis täitsa superstaari tunne lol :D Video leiab siit http://www.ihigh.com/greenecountysports/broadcasts.html?mode=school&status=completed&schoolid=34091 
Sealt tuleb klikkida "Shakamak girls @ Linton" :)
 
Täna läheme kiriku õhtuteenistusele, sest noortegrupi mõned liikmed korraldavad väikese etenduse. Pärast seda ilmselt kinno "Hobbit 2" vaatama. :D
 
 
Imevahvaid jõulupühi ja rahulikku aastalõppu teile kõigile!!
Kai

 



No comments:

Post a Comment