Monday, August 26, 2013

Noortegrupp ja Movie night

Kuna ilmselt hakkavad enamus mu postitused olema mitmest päevast korraga, siis on neile üpris keeruline pealkirju moelda. Seega hakkan ma neid nimetama koige meeldejäävamate sündmuste järgi. :)

Mul on koik siin ikka väga super. Koguaeg on midagi teha ja see ei lase koduigatsusel tekkida.

Esmaspäeva hommikul seisid meie maja sissesoidutee korval 2 hobust. Isa sellepeale: Mina ei vastuta kui meie koerad naabri hobustele viga teevad, sest naabrid ei pane neid kinni. :D Normaalne! Sama päev nägime ühes hoovis metskitse.
Kool on huvitav! Olen tutvunud paljude uute inimestega ja opetajad on endiselt ülitoredad. 
Soin oma esimese Subway voileiva. See oli nii hea!!
PS: Buco (meie must koer) on hull! Alati, kui me kodust lahkume, jookseb ja keksib ta auto EES. Mul tulevad külmavärinad peale seda vaadates. :D

Teisipäeval oli esimene vorkpallimäng. Mina küll veel mängida ei saa, sest Indianas pead sa ennem läbima 10 treeningut kui voistelda tohid. Minu 10. treening on 31.augustil.
Voistlussüsteem on selline, et igal koolil on 2 tiimi: tugevam ehk pohitiim ehk Varsity (V) ja norgem tiim ehk Junior Varsity (JV). JV mängib teise kooli JVga ja kohe pärast seda mängib V teisekooli Vga. Sama süsteem on ka korvpallis ja teistes spordialades.
Me kaotasime molemad mängud, aga soit oli väga vahva.

Meie voiskond (V+JV)

Meie buss. :) (seal on kohutavalt kitsas)

Kolmapäeval oli meie esimene kohtumine kiriku noortegrupiga. See oli pagana lahe! :D Kohtusime meie kirikus ja soitsime kirikubussiga mingisse teise kirikusse, kus sai süüa ja esines räppar!?! Hiljem soitsime Lintonisse (väike linn siin lähedal) ja läksime taco belli! 


Koik opetasid mulle kuidas tacosid süüa, sest need olid mu esimesed! :D Kui koik olid söönud, valasid noortegrupi liikmed oma topsid jääst tühjaks ja hakkasid cup songi tegema/laulma.Ma oppisin ka selle seal kenasti ära ja teised inimesed vaatasid meid üpris veidralt. :D
Pärast läksime Walmarti! 

vasakult: Dylan, Marlene, Tommy


My awesome sister being awesome :)

Neljapäeval oli vorkpallimäng. JV voitis, aga V kaotas. JV sai oma lipsukesed (?) endale jätta. Siin teevad koik tüdrukute voiskonnad nii, et iga mäng kantakse juustes lipsukest (rubben) ja kui mäng voidetakse, saavad koik selle endale, aga kui kaotatakse, korjab treener need ära.

Reedel läksime Marlene, Lacy (koolikaaslane), Annika ja Melaniaga (Lacy pere vahetusopilased Saksamaalt ja Itaaliast) taco belli.

vasakult: Melania(Itaalia), Marlene, Annika(Saksamaa)

Lazy

America, you're doing it right. :D

Hiljem toimus kooli parklas filmiohtu! Koolimaja seina peale oli pandud mingi lina, et tekitada  ekraan ja selle vastu olid pargitud kastiautod(?). Kohal oli tasuta popcorni- ja joogiputka!!!

filmiks oli "Grown ups"

tasuta popcorn ja jook

Me rääkisime endid ühe poisi auto peale

Lihtsalt normaalsed noored :D

Laupäeval kohtusime peretuttavatega, kellel on hosttütred Soomet (Suvi) ja Jaapanist (Nagisa).Ülipalju nalja sai!
Nagi, Marlene, Mina, Suvi

Käisime maailma koige vingemas kommipoes






...ja maailma koige vingemas "cookie" poes



Marlene ostis selle, kuid see oli nii magus, et keegi ei tahtnud viimast poolt.

Soppasime natuke ja läksime koju. Hiljem tulid Lazy, Annika ja Melania meile. Vaatasime filme ja soime! Tore tüdrukuteohtu. :)

Pühapäeval käisime kirikus ja vanaema juures. Vanaema tegi oi kui hea sokolaaditordi.


Hiljem oli meil Marlenega eravorkpallitrenn mingis suures koolis ühe väga toreda treeneriga. Lähme sinna uuesti järgmine pühapäev.

Homme on koolis picture day. See on siin väga väga suur asi. Terve nädal on kooli peal selle kohta plakatid olnud ja koik muudkui küsivad, et mida sa kannad ja mida sa tellid. Me saime koolist tellimisraamatud, kuhu tuleb märkida esemed/pildid, mida soovime. Seal on koike: passipildid, tavalised pildid, seinapildid, magnetid, joonlauad, cd-plaadid jne jne.

Mul ei ole arvutil piisavalt akut, et siia pilte kodust lisada, andke andeks. Järgmine kord! ;)

Olge tublid!
Kai







2 comments:

  1. Subway on megalt hea, ei tea, kas see on seal teistsugune kui siin? Kui tagasi tuled, siis pead Eesti oma ka ära proovima ja siis neid Eesti tüdrukuid ja poisse leti taga õpetama, et kuidas ikka päriselt seda tehakse = ]

    ReplyDelete
  2. Subway ON ÜLIHEA! :D haha teeme nii ;)

    ReplyDelete