Tuesday, November 5, 2013

Fall Fest

Eelmine nädal algas ametlikult korvpallihooaeg. Meid on keskkoolitiimis 14 tüdrukut. Esialgu oli kõik küll väga teistmoodi kui Euroopas. Näiteks kaitsemängu mängitakse erinevalt, vabavisete ajal blokeerimine on erinev, agressiivsus on kõvasti tugevam, kõik tahavad ise korvile mängida, söötu ei nähta peaaegu mitte kunagi. :D Tehnilise poole pealt on me tiim väga nõrk, aga selle energia ja hingega, millega nad mängivad, võidaksid nad Eestis igat tiimi.

Kolmapäeval toimus kiriku noortegrupiga Fall Fest, mis kujutas endast kostüümipidu. See oli vinge! Peamiselt tänu superinimestele! :D Noortegrupp on lihtsalt täis avatud, positiivseid ja lõbusaid inimesi. Kui nad midagi ette võtavad, siis lähevad nad lõpuni välja. Niisiis ei olnud see kostüümipidu midagi tagasihoidlikku. Kostüüme oli igasuguseid, lõbusaid, napakaid, geniaalseid, detailseid jpm. Meie Marlenega olime pangaröövlid, Christian ja Jordan olid "Jonas Brothers", Dylan oli ahv (hirmuäratava ahvimaskiga), Sean oli banaan (banaanikostüüm lol), Kassandra oli see vibu ja pikkade juustega tüüp Sõrmusteisandast, Jackie ja Garren olid paar 50ndatest, Austin kehastus vigastatud jalgpalluriks, veel leidus seal printsesse, kasse, kahe näoga advokaat, koomiksitegelasi ja teisi. :D Õhtu tipphetk oli mäng, mille nime ma ei mäleta, kus pidid veega täidetud kausist suuga õuna kätte saama. Enamus inimesi üritasid seda targu rahulikult teha, aga kuna mul ilmselgelt kannatust ei olnud, läksin ma kohe algul kenasti kogu peaga vee alla. Õuna sain kiiresti kätte, aga lõpetasin läbimärja särgi ja märgade juustega. :D Nalja sai sellega oi kui palju. Lisaks sellele mängule toimus kõrvitsate lõikamise (pumpkin carving) võistlus. Meie tiim tegi Batmani kujutise ning me ilmselgelt võitsime. :D Teisele kohale jäi Supermani kujutis. (need ideed peaksid andma teile vihje kiriku noortegrupi kohta lol). Valiti ka parimad kostüümid erinevates kategooriates. Hiljem küpsetasime vahukomme lõkke ümber ja lõpetasime õhtu kohustuslikult Taco Bellis.


Terve selle nädala oli meie juures Steve'i lapselaps Max. Ta on üks toredamaid beebisid, keda ma elusees kohanud olen. Ta ei nutnud peaaegu üldse! Aga ikkagi, ta on 19 kuud vana, seega on temaga üksjagu tegemist ja nädala lõpuks ei olnud keegi liiga kurb, et ta lahkuma pidi.


See nädalavahetus ei olnud liiga tegus. Reedel vaatasime filmi ja öösel skypesin isaga. Laupäeva alustasime korvpallitreeninguga. Pärast seda töötasime toiduputkas väikeste poiste korvpalliturniiril. Treener ostis meile 3 suurt pizzat ja saime toiduputkast tasuta jooke võtta. Hiljem sama päev veetsime üle 3 tunni Taco Bellis ja vaatasime filmi "World War Z". Hea film - soovitan (peamisel zombiefännidele).

Pühapäeval oli üliilus ilm. Käisime kirikus, pühapäevakoolis (tund noortegrupile, kus saab küpsiseid süüa, me istume ringis ja lihtsalt arutame igasugu suuri probleeme ja küsimusi maailmas). Pärast seda ootaime Marlenega Bradyt, et too meile järele tuleks. Teda oodates tekkis meil hiilgav mõte teha igasugu toredaid napakaid pilte. :D

Miks ka mitte? :)


Sügis!

Ilusa ilma puhul läksime koos Marlene, Isa, Maxi ja Kellyga (Maxi ema, Steve'i tütar) meie metsa sõitma meie punase neljarattalisega. Tegime igasugu pilte.

meie esihoov ja kõrvitsad




maja ümber on meil mitu väikest tiiki :)
 
 
 
Õhtul mängisime lauamängu "Apples to Apples", mis on kohutavalt naljakas! :D Ma olen ilmselgelt liiga laisk, et seda mängu teile seletada. :D
 
 
Täna hommikul (esmaspäev) lahkusid Kelly ja Max. Nad elavad San Franciscos.
Koolis toimus kogunemine juniorite klassiga, et arutada raha kogumist Promi jaoks. (juniorid korraldavad promi iga aasta).
 
Pärast kooli läksime Marlenega Shakamak parki photoshootile proff-fotograafiga. Väga tore naine oli ja niipalju kui me nägime, tulid pildid megavahvad. Mõned panen kindlasti ka siia üles, kui ta need meile saadab. ;)
 
 
 
Homme on meil Algebras test, milles saab nime korrektselt kirjutamise eest 10 punkti. :D Võtke õppust, Eesti õpetajad! ;)
 
 
Olge tublid!
Kai :)

2 comments:

  1. Ega sul banaanikostüümist pilti ei ole? Nii tahaks näha seda, tundub täiega huvitav. Apples to applesit olen kunagi mänginud =], Pane kindlasti hästi hästi palju pilte siia. Siis on mul ka huvitav =]

    ReplyDelete
  2. Mul endal pole fall festist üldse pilte. Loodetavasti saan kunagi mõned pildid Dylani käest ja siis saan neid lisada blogisse ka :D

    ReplyDelete