Tuesday, November 12, 2013

Sportlikud auhinnad, relvad, Veteranipäev, Max, pildid

Esmaspäeval toimus koolis sportlike auhindade jagamine. Ehk siis kõik õpilased, kes sügishooajasportides (võrkpall ja cross country) osalesid, ja nende vanemad, kogunesid keskkooli sööklasse. Meil koolis on vanuse järgi 4 võrkpallitiimi, 2 poiste cross country ja 2 tüdrukute cross country tiimi. Iga tiim kutsuti eraldi lavale, iga mängija sai tunnistuse ja igas tiimis jagati välja auhinnad. Võrkpallis olid kategooriateks most kills, most blocks, most assists, most sets. Cross countrys jagati välja most improved, best attitude, the best. Pärast saime ülimaitsva küpsise ja kõik, kes olid Varsitys mänginud, said märgid mille saad enda nahkjakile panna. Nahkjakk on ülivinge soe tagi (meie kooli ome sinine ja valge), mille keskkooliõpilased tellida saavad ja kuhu õmmeldakse peale märgid, mille saad sportlike saavutuste eest. See on üliameerikalik ja vahva asi ning maksab üle 200 dollari. :D

Diplom

Most kills :)

Märgid nahktagi peale... S sümboliseerib Shakamaki, võrkpallikujutis peaks Si peale käima ja need nooled käivad käiste peale. (mida rohkem nooli käiste peal on, seda aktiivsem sportlane) :)
 
Varastasin pildi Lacy facebookist... niimoodi näeb see nahktagi välja, vastavalt soovile saad tellida nime selja peale ja keskkooli lõpetamise aasta. Igasugu märgid peaksid siis selja peale käima.
 
 
 
Ma vist pole varem maininud, et meil korvpallitrennid kestavad tööpäevadel 3.20-6.00. ja laupäeval 10-12. :D Niiet treeningajast siin puudust küll ei tule. :D Harjun siinse mänguga aina rohkem ja rohkem ära. Homme esimene ametlik mäng! Mängime veel väiksema kooli vastu kui meie ja kõigi ootuste kohaselt peaksime võitma. :D
 
 
 
Reedel oli siis selline tore päev! :D
Ei saa just öelda, et meid kallistusetga üle oleks koormatud, aga mõned toredad inimesed ikka teadsid sellest :)
 
 
 
Reedeõhtul otsustasime mitte vaadata filme, sest ma olen neist parasjagu väsinud juba. :D Toimus mängudeõhtu Christiani juures koos Marlene, Jeremy, Kristy, Joshi, Jordani, Dylani ja Christiani väikevendadega. (kui ma seda varem maininud pole, siis tal 4 venda ja 2 õde). Alustasime õhtut "Apples to Apples"iga ja hiljem veetsime aega piljardit mängides ja lihtsalt juttu rääkides. Sellest sai väga väga tore õhtu. :)
 
 
Laupäeval veetsin kvaliteetaega isa ja relvadega. :D
 

 

Lasime kõrvitsa auklikuks :D




Väikevend :D
 
 
 
 
 
Laupäeva õhtul istusime Christiani, Jordani, Joshi ja teise Jordaniga Christiani garaažis ja rääkisime asjadest nagu usk, sõjad, poliitika, ajalugu, Ameerika, tuumapommid, Põhja-Korea, Eesti jne jne. See oli tohutult põnev sellistel teemadel argumenteerida nendega, sest kohati on nende vaated täiesti erinevad. Aga nad on kõik mõistlikud inimesed ja seega oli eriti huvitav rääkida usust (nemad on kõik usklikud, mina mitte). Ma lõpetasin õhtu informatsiooni üledoosi ja veelgi tugevama veendumusega kui väga mul siin sõpradega vedanud on. :)
 
 
Pühapäeval kirikus jagati kõigile leiba ja viinamarjamahla. Tegu on rituaaliga, mis on korra varem ka toimunud. Toona sellest ei kirjutanud. Idee on selles, et me sööme jumala kingitust (leib) ja rüüpame veini. Sellega anname teada talle, et me teame, kui palju ta meid aitab ja meist hoolib ning täname teda.
 
 
 
Täna oli Veteranipäev, mille puhul toimus koolis aktuse moodi kontsert, mis oli minu arvates väga südamesseminev ja võimas. Võimlasse oli kutsutud kõik õpilaste sugulased/tuttavad, kes soovisid tulla (peamiselt olid seal erinevate sõdade veteranid) ning samuti kogunesid sinna kõik meie kooli õpilased. Kontserti alustati sellega, et väiksesed skaudid tõid võimlasse lipud ja TERVE RAHVAHULK ütles koos lipuvande (I plege alliance to the flag of the United States of America and to the republic for which it stands, one nation, under god, indivisible, with liberty and justice for all). See on sama vanne, millega me iga koolipäeva esimest tundi alustame. Ma vist ei ole seda varem maininud. Igastahes oli see ülivõimas kui pea 1000 inimest seda koos ütlesid. Seejärel avaldati austust eraldi iga sõja veteranidele. Vahepeal toimusid muusikalised etteasted lasteaia, elementary koori ja keskkooli/junior high koori poolt. Bänd mängis erinevate väeosade meloodiaid ja vastavates väeosades sõdinud mehed tõusid püsti ja neile avaldati jällega austust. Kontserdi lõpetasid jällegi noored skaudid. :)
 
 
 
Täna tutorialis rääkisin Mr Monday'le ja paarile õpilasele mu keemiaklassist Eesti ajaloost. Näitasin neile arvutist Tallinnat ja Pärnut, lund ja laulupidu. :D Nad olid pehmeltöeldes šokeeritud kui nad nägid pilti laulupeost. Väga uhke tunne oli eestlane olla sel hetkel ja neile sellest rääkida. :)
 
 
Pühapäeval saime kätte fotosessiooni pildid. Mõned lisan siia ka. :)
 


Minu imeilus väikeõde :)

 
 
 
 
Mõned muud pildid teistest kaameratest:
 
Kodu, kallis kodu

Paremal meie kirik, vasakul noortemaja
*noortemajas toimuvad kolmapäevased kogunemised, pühapäevakool jms
 
 
Max :D



 

vaatasime multikat "Party in my tummy" :D
Me Marlenega naersime veel järgmine päev koolis selle pärast :D
 
 
 
 
Parimat!
Kai :)

2 comments:

  1. Eesti lippu ei olegi =[
    Pisike Max on nii nunnu. Photoshoot pildid on ka ilusad =] Päikest.

    ReplyDelete
  2. Mhm :/
    Ta on nunnu, aga ma ei saa öelda et ma teda liiga palju igatseks :D Tänud! :)

    ReplyDelete